de-autospecialist

Full service multimerk autobedrijf

 03 780 34 20

auto-carrosserie.jpg

Carrosserie

Bij De Autospecialist kan je terecht voor alle carrosseriewerken in de ruimste zin van het woord en ongeacht waar je wagen is aangekocht. We zijn trotse houders van het AVICAR Plus certificaat waardoor iedere verzekeringsmaatschappij onze bijzondere kwaliteitszorg erkent.   Via mandaat kan je verzekeringsmaatschappij zelfs instaan voor de rechtstreekse betaling. Verder zijn we houder van het certificaat “Duurzaam repareren” en kan je dus rekenen op een duurzaam en ethisch herstelprocédé.
Een ongeval is natuurlijk erg vervelend maar bij De Autospecialist ontzorgen we je alvast over de blikschade en alle papierwerk dat erbij komt kijken. Daarbij hoort het opmaken van een Informex bestek, onderhandelen met verzekeringsexpert tot afleveren van een vlekkeloos herstelde wagen.  
Maar onze carrosserie-afdeling doet nog veel meer dan enkel ongevalschade herstellen…  Op deze website leer je ons alvast een beetje kennen, vind je wat we mogelijks voor je kunnen betekenen en kun je meteen een afspraak boeken.
Uiteraard mag je altijd even bellen of binnenspringen om kennis te maken !
 

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.