de-autospecialist

Full service multimerk autobedrijf

 03 780 34 20

auto-carrosserie.jpg

10 stappen naar een vlekkeloos herstel

1.

Vul zeker een aanrijdingsformulier in, ook al is de politie ter plekke om vaststellingen te doen.  Het invullen van een aanrijdingsformulier versnelt het volledige proces.

2.

Aangifte doen bij de verzekering.  In geval dat uw schade verzekerd is, vraagt u uw contactpersoon bij de verzekering om een expert aan te stellen en naar ons te sturen.

10-stappen-naar-een-vlekkeloos-herstel-1-2.jpg

3.

Kom langs in de garage: we doen een eerste vaststelling en bepalen of uw wagen voldoende veilig is om voorlopig verder te rijden.

4.

Opmaak van een kostenraming door ons.  In geval van verzekerde schade, wordt dit een informex bestek dat wij kortsluiten met de expert.  Dit informex bestek kost 90 € maar wordt gratis gedaan in geval de herstelling door ons gebeurt.

10-stappen-naar-een-vlekkeloos-herstel-3-4.jpg

5.

Afspraak maken voor herstelling.  Indien nodig, wordt een vervangwagen gratis aangeboden. 

6.

U brengt de wagen binnen en wij herstellen de wagen zoals afgesproken en binnen het besproken bedrag en binnen de afgesproken termijn.

10-stappen-naar-een-vlekkeloos-herstel-5-6.jpg

7.

De wagen is vlekkeloos hersteld en wordt gereinigd binnen en buiten.  

8.

Je betaalt bij afhaling van de wagen  het afgesproken bedrag.  In geval van verzekerde schade, vragen wij uw contactpersoon om de betaling rechtstreeks naar ons te storten.  

10-stappen-naar-een-vlekkeloos-herstel-7-8.jpg

9.

Wij sturen u een tevredenheidsenquête en vragen u waarheidsgetrouw te reageren.

10.

U bent enthousiast en vertelt vrienden, kennissen en familieleden dat ze voor schade, groot en klein, bij De Autospecialist moeten zijn.

10-stappen-naar-een-vlekkeloos-herstel-9-10.jpg

Maak hier je afspraak voor melden of herstellen van schade

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.