de-autospecialist

Full service multimerk autobedrijf

 03 780 34 20

Onze roots

Een (heel klein) stukje geschiedenis

1945 ‚Äč

De roots van De Autospecialist liggen in het landelijke Kieldrecht waar  Gabriël Vermeiren kort na WOII, zijn eerste stappen zette als zelfstandige garagist.   Garage St. Michel (genoemd naar het sigarettenmerk van Gabriël - het was heel andere tijd...) deed goede zaken in de ruime omgeving van Kieldrecht.  De zaak werd in 1976 overgenomen door zoon Mark die verder handel dreef onder de naam Autohandel Vermeiren pvba.

1981 - 2004

In 1981 opende Mark Vermeiren een vestiging in Sint-Niklaas en werd er  concessiehouder van Toyota.  Om uiting te geven aan het dynamisme werd gekozen voor de naam Garage Vitesse.  Een goed product en dito dienstverlening bezorgden Garage Vitesse een stevige reputatie en een zakencijfer dat jaar op jaar groeide.  Ook het gebouw aan de Passtraat groeide mee en onderging op geregelde tijdstippen de nodige aanpassingen en verbouwingen.  Mark gaf in 2000 de fakkel door aan zoon Jo Vermeiren die in 2004 een gloednieuwe garage liet bouwen in het nabij gelegen Europark Noord.

2004 - 2014

Garage Vitesse trekt de kaart van de klant en onderscheidt zich met name op het vlak van klantentevredenheid.  De garage staat tot ver buiten de regio gekend voor haar vlotte en correcte dienstverlening en Garage Vitesse valt meermaals in de prijzen in klantentevredenheidsonderzoeken.

2014

Garage Vitesse beëindigt haar samenwerking met Toyota Belgium. De autosector is immers voortdurend in beweging en samen met 2 andere professionals uit de branche werkt Jo Vermeiren een nieuw en positief concept uit: De Autospecialist. De Autospecialist mist zijn start niet, duizenden nieuwe klanten komen over de vloer met alle mogelijke automerken, van nagelnieuwe tot oldtimers...  De professionaliteit van een merkgarage aan een prijs die gemiddeld 25% lager ligt dan in de merkgarage, blijkt een schot in de roos!

2016

De Autospecialist breidt zijn dienstenpakket uit met een state-of-the-art autoschade afdeling, een hypermoderne carwash en een bandenhotel.  Dankzij deze investeringen wordt De Autospecialist een echt totaalservice autobedrijf, klaar voor de toekomst in een sterk evoluerende autobranche.  Wordt vervolgd !!

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.