de-autospecialist

Full service multimerk autobedrijf

 03 780 34 20

service-auto.jpg

Garantie is een recht!

Wij onderhouden je wagen volgens de eisen van de constructeurs en gebruiken hiervoor uitsluitend onderdelen van eerste montage kwaliteit (ook wel OEM kwaliteit genoemd).  We beschikken over dezelfde technische data jouw auto als de merkdealer en onze techniekers zijn hooggekwalificeerd en worden permanent bijgeschoold.  Zo bent je zeker van kwaliteit, professionaliteit en dus van garantie.
De regels voor garantie zijn vastgelegd in de Wet Monti en de BER2013. Hieronder vind je een korte uitleg van deze wetten.

garantie.png

Verordening (EU) 461/2010 en Verordening (EG) 1400/2002:
Deze regelgeving verplicht autofabrikanten om aan merkonafhankelijke garagebedrijven complete technische informatie voor onderhoud en reparatie aan auto’s te verstrekken.
Deze universele autobedrijven zijn dus volledig op de hoogte van uw auto.
Garantie op voertuigen mag dan ook niet vervallen als zij onderhouden worden door een universeel garagebedrijf.  De consument heeft volledige keuzevrijheid op het gebied van reparatie en onderhoud.

Dus graag voor eeuwig en altijd deze boodschap:

 

Je mag je wagen door De Autospecialist laten onderhouden.

Dit heeft GEEN ENKELE INVLOED op de fabrieksgarantie!

De merkverdeler noch het merk zelf hebben het recht om de garantie te weigeren.

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.